Selam rahatsız ruhlar!
Rahatsızlar Kulübü olarak bizler, üretmenin ve paylaşmanın gücüne inanıyoruz. Biliyoruz ki bizden başka, Türkiye’de kendi alanında harika işler yapan, yılların birikimine sahip nice hobi topluluğu ve forumu var. Amacımız rekabet etmek değil, aksine bu büyük ve yaratıcı ekosistemin bir parçası olmak ve herkesin aradığını bulabileceği bir merkez oluşturmak.
İşte bu yüzden, Türkiye’nin en aktif ve değerli hobi topluluklarından bazılarını sizler için bir araya getirdik. Belki de bir sonraki projeniz için ilhamı burada bulursunuz!
El Sanatları & Zanaatlar
-
Hobi Forum
-
Kısa Tanıtım: Türkiye’deki en köklü ve genel amaçlı hobi forumlarından biri. Ahşap işlerinden modelciliğe, elektronikten el sanatlarına kadar çok geniş bir yelpazede bilgi barındırıyor. Adeta bir hobi arşivi.
-
Kimler İçin İdeal? Ne aradığını tam bilmeyen, farklı alanları keşfetmek isteyen veya çok niş bir konuda bilgi arayanlar için.
-
Teknoloji & Maker Hareketi
-
Technopat Sosyal
-
Kısa Tanıtım: Türkiye’nin en büyük teknoloji platformlarından biri. Donanım, yazılım ve oyun üzerine devasa bir forumları var. Özellikle “kendin topla” (PC build) ve teknik sorun giderme konusunda çok güçlüler.
-
Kimler İçin İdeal? Bilgisayar donanımı, yazılım sorunları ve güncel teknoloji takibi yapanlar için.
-
Link: Technopat Sosyal
-
-
DonanımHaber Forum (DH)
-
Kısa Tanıtım: Teknoloji başta olmak üzere, otomobilden sıcak fırsatlara kadar her konuda inanılmaz aktif bir kitleye sahip devasa bir platform. “Konu Dışı” bölümü bile başlı başına bir efsanedir. Aradığınız her konuda bir bilene rastlamanız mümkün.
-
Kimler İçin İdeal? Aklına gelebilecek hemen her konuda fikir alışverişi yapmak isteyenler için.
-
Doğa & Keşif (Fotoğrafçılık, Kampçılık)
-
Gezenbilir Forum
-
Kısa Tanıtım: Türkiye’nin outdoor ve gezi ruhunu en iyi yansıtan platformu. Kampçılık, karavancılık, 4x4 off-road, doğa sporları ve gezi rotaları hakkında paha biçilmez bir bilgi hazinesi.
-
Kimler İçin İdeal? Doğada olmayı seven, kamp ve gezi planları yapan, macera arayan ruhlar için.
-
-
FotoKritik
-
Kısa Tanıtım: Türkiye’nin en köklü fotoğrafçılık platformlarından biri. Fotoğrafınızı yükleyip usta fotoğrafçılardan yapıcı eleştiriler alabileceğiniz, teknik bilgi ve ekipman tartışmalarının döndüğü bir topluluk.
-
Kimler İçin İdeal? Fotoğrafçılıkta kendini geliştirmek, eleştiriye açık olan ve ekipmanlar hakkında derinlemesine bilgi edinmek isteyenler için.
-