Arıyorum / Takas Etmek İstiyorum [Malzeme, Alet, Bilgi]

Selam yerinde duramayanlar!

Bazen bir projeye başlamak için tek eksiğimiz küçücük bir parçadır. Bazen de elimizde fazladan olan bir malzemeyi, ihtiyacımız olan başka bir şeyle takas etmek isteriz.

Bu konu, “satılık ilanım yok ama bir şeye ihtiyacım var” veya “elimde şu var, şununla takas olur” diyen tüm üyelerimiz için ortak bir talep ve takas panosudur.

Bu Konuyu Nasıl Kullanabiliriz?

• “ARIYORUM” Talepleri:

• “Ankara’da elinde fazladan Arduino Nano olan var mı?”

• “Eski bir Dremel’in bozuk bir parçasını arıyorum.”

• “Cadence’in artık üretilmeyen ‘şu’ renginden elinde yarım şişe bile olsa kalan var mıdır?”

• “TAKAS” Teklifleri:

• “Elimde hiç kullanılmamış bir set örgü şişi var, ince uçlu bir detay fırçasıyla takas etmek istiyorum.”

• “Fazladan aldığım 500gr’lık PLA filamenti, farklı renkte bir filamentle takaslayabilirim.”

• “Bu kutu oyununu bir kez oynadım, başka bir strateji oyunuyla takas düşünebilirim.”

Nasıl İletişim Kurulacak?

İlgilendiğiniz bir talep veya teklif gördüğünüzde, lütfen ilgili üyeye özel mesaj (PM) atarak ulaşın. Anlaşma detaylarını (kargo, buluşma vb.) kendi aranızda belirleyin.

Unutmayın: Bu başlık, Rahatsızlar Kulübü’nün yardımlaşma ve paylaşma ruhunu en iyi yansıtacak yerlerden biri. Çekmecenizde duran o küçük parça, başka bir üyenin dev bir projesinin başlangıcı olabilir!